fasola25 08.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 rzeczywiście, pieknie wyszło gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.11.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Robert - kawalerka super. I te ciepłe klimaty. Pewnie można się tam u Ciebie zapomniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Robert mam pytanie odnośnie tego zdjęcia http://rsplus.com.pl//projekty/Tychy_mieszk/real/m02.jpg czy ten pasek na suficie to może podświetlone szkło. chciałabym zrobić sobie coś podobnego w łazience tylko, że na ścianie i nie wiem co powinnam użyć do podświetlenia. wąż led, świetlówkę nie chciałabym aby wszyło mi jakieś podświetlenie punktowe ale równomierne rozłożenie światła. napisz jak możesz co masz u siebie. a tak z ciekawość czy trudno było znaleźć kogoś do wykonania tak małej podłogi w sypialni? na prawdę piękne mieszkania. a gdzie kuchnia? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.11.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 editta, już to rozwiązanie chyba opisywałem wcześniej. u mnie są świetlówki, ale to było montowane już kilka lat temu. najważniejsze, żeby źródło światła było odsunięte kilka centymetrów od szkła. co do podłogi: zwykle jest trudno, ja mam ułatwione zadanie współpracując z wykonawcami jako projektant, a po drugie wykonywał to mój klient kuchnia, a raczej aneks za jakiś czas się tu też pokaże... Bea7777: już nie można pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 editta, już to rozwiązanie chyba opisywałem wcześniej. uppsss sorki u mnie są świetlówki, ale to było montowane już kilka lat temu. najważniejsze, żeby źródło światła było odsunięte kilka centymetrów od szkła skoro siedzisz w tym temacie, może podsuniesz mi jakieś rozwiązanie taki wąż led zda egzamin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.11.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 jesli wystarczająco mocno zaświeci... w zależności też od wielkości i materiału wnęki (która może działać jako odbłyśnik) a także rodzaju i grubości szkła.najlepsza jest metoda prób i błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Robercie a co to za kafle w sypialni na podłodze? czyto taka śnieżna biel? szukam takich do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.11.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Xena, czy my rozmawiamy o tym samym mieszkaniu? przedpokoju nie mam, kafli w sypialni też nie . pisałem już - to poliuretan. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 tak to jets jak ktos czyta jednym okiem a drugim pracuje. więcej już nie pytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 10.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Xena pozdrawiam goraco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 daleko jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 jesli wystarczająco mocno zaświeci... w zależności też od wielkości i materiału wnęki (która może działać jako odbłyśnik) a także rodzaju i grubości szkła. najlepsza jest metoda prób i błędów. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_newjingle/8540-002-71-1042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 04.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 zbieram się z podłogi powaliłeś mnie pokazuje to foty całej rodzinie i każdy jest zachwycony i wszyscy mówią że to napewno nie mieszkanie w bloku mój brat oglądając sypialnie powiedział: przeciesz tam nic nie ma a tak zaje...... wygląda powiedz mi ile kosztował Cię metr podłogi ?? widze ze po znajomości ale napewno znasz też normalną cene interesuje mnie ta sama biel z takim połyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 04.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 śliczne śliczne mieszkanie!!! podpatruje i mysle, moze cos w naszym domu takiego da sie zrobic.... super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.01.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dziękuję za życzenia!!! Wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! ooliwka cena tej podlogi to od 120zl/m2 netto. problem tylko znależć wykonawcę na tak małą powierzchnię. a mieszkanie faktycznie w bloku i to takim z przełomu lat 70/80tych ubiegłego wieku zamieszczam link do realizacji z białą podłogą z żywic epoksydowych (też mieszkanie w bloku ) http://www.rsplus.com.pl/projekty/krakow_mieszkanie/mieszk.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.01.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Robercie a jak to się sprawuje na ogrzewaniu podłogowym? Kurcze nie znam wykonawców którzy by takie cos robili w okolicy wrocka...a ładne toto przyznaję a jeszcze pytanie techniczne - to jest wylewane w formie gęstopłynnej? jeslitak to rozumiem samo się poziomuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.01.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 zamieszczam link do realizacji z białą podłogą z żywic epoksydowych (też mieszkanie w bloku ) http://www.rsplus.com.pl/projekty/krakow_mieszkanie/mieszk.html pozdrawiam Ale odjazd . Robercie, wytłumacz mi fenomen tej łazienki: czy ja dobrze widzę, że ona ma szklane ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.01.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Xena,poliuretan na podłogówkę się nie nadaje, żywice można zastosować. jest to wylewane kilkoma warstwami. Ella,tak, ta łazienka ma 2 szklane ściany - od korytarza i od sypialni. Istnieje jednak mozliwość wyizolowania się w środku od zewnątrz. Przed szybami zawieszone są rolety sterowane elektrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts