sharoon 24.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Bardzo ładne mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 26.05.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ja mam jednak problem z tym Twoim odpływem: nie mogę sobie tego wyobrazić bo rozumiem że połókę rury mozna jeszcze jakoś zaizolować ale jak ona dalej łączy się z całą rurą to już nijak nie mieści sie w ojej głowie ... Ponieważ wtedy musiałaby dośćocno odstawać od tych płytek od góry?? Możesz mi to rozrysować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 02.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Szczerze mowiac, pierwszy raz widze nowoczesnie zaprojektowane (i wykonane) mieszkanie ktore by mi sie podobalo... Widze ze miales fajna ekipe do roboty, co sie nie bali wyzwan.. gratulacje Az zaluje ze nie wlazlem tu wczesniej, bo widze ze jetes z tychow, a ja aktualnie z chorzowa... W wyniku braku profesjonalistow na mojej ślaskiej drodze skonczylem z budowlanka Choc moze to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.07.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 EWAF, wytłumaczyłem jak najlepiej umiałem - nie rozrysuję tego dokładnie. Xiff - cała ekipa do roboty (oprócz szkła i żywicy epoksydowej) to jedynie tato pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja-bo 17.11.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam. Ja również jestem zachwycona mieszkaniem, a najbardziej twoją wrażliwością na piękno. Brzmi patetycznie (wiem ale do dziś myślałam, że wnętrza są domeną kobiet, od dziś już tak nie myślę . Ja trochę z innej beczki - też jestem architektem, i też jestem na etapie remontu własnego mieszkania, a dokładniej - przygotowywania projektu. Mam pytanie odnośnie powiększenia okien w twojej sypialni - czy już wykonałeś ten "zabieg" przerobienia okien na drzwi przesuwne? Na podstawie zdjęć tego nie widać, bo masz okna zasłonięte w sypialni Ja coś takiego wymyśiłam sobie w salonie, tj, żeby okna na całej szerokości (ok. 3,5m) stanowiły przeszklenie od góry do dołu, również z drzwiami przesuwnymi. Mam mieszkanie na parterze z wyściem na mały ogródek - więc byłby fajny efekt. Pytanie moje dotyczy procedur w spółdzelni (o ile masz mieszkanie w spółdzielni lub zarządzie wspólnoty - czy miałeś problem z otrzymaniem zgody na te zmiany? Idąc dalej - czy dostałeś pozwolenie na budowę z urzędu na przerobienie okien w taki sposób? Ja trochę obawam się sprzeciwu, bo to przecież zmiana podziałów zewn. w bloku, a różnie się na to patrzy. Jestem ciekawa, jak tobie udało się przez to przebrnąć. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.11.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dziękuję...tak, okno już jest o dawna:http://www.rsplus.com.pl/projekty/tychy_mieszk/real/okno.jpgperypetie z oknem opisałem na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja-bo 17.11.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzięki. takie okna dają namiastkę domu w ciasnym mieszkaniu w bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 14.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Robercie, jestesmy pod wrazeniem! Kapitalna aranzacja i choc minelo pare lat, nadal atrakcyjna! A Szanownego Tate wypozyczasz moze do robot dla obcych? Takie zlote rece co juz nowoczesne wnetrza robily bylyby dla mnie zbawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 15.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witaj, Ja po prostu desperacko potrzebuje wykonawcy podlog epoksydowych , betonowych do domow i mieszkan. Podziel sie prosze pozdrawiam serdecznie pozostajac od dawna pod urokiem Twojego talentu, gdyby nie najblizsza przyjaciolka architekt, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 24.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Robercie chciałam zapytać czy taki rodzaj podłogi jak w Twojej sypialni lub takie z żywic nadają się do podłogówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.03.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 żywica epoksydowa nadaje się na podłogówkę.poliuretanowa podłoga którą mam w sypialni - nie wydaje mi się, ale spróbuję się dowiedzieć czegoś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.03.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 a jednak i poliuretan może być stosowany z ogrzewaniem podłogowym.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 27.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 yhy, wiem,ze pewnie masz mnie dosc ,ale zastanawia mnie od paru dni czy zywica lub poliuretanem da sie potraktowac schody wylewane? Myslisz,ze to ma sens? jesli niee, to zostana betonowe,ale musze uprzedzic wykonwace,ze to ma byc "ladny beton" , i jeszcze jedno pytanie wrazenia golej stopy stapajacej po wylewce? Zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.03.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 a skąd... z pionowymi płaszczyznami jest problem - nigdy nie będzie wyglądać idealnie... poziome elementy jak najbardziej. na poliuretanie ciepło, na żywicy chłodniej, ale nie aż tak jak na płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Na betonie tez cieplo, pod warunkiem, ze w pomieszczeniu jest cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 28.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 30.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a skąd... z pionowymi płaszczyznami jest problem - nigdy nie będzie wyglądać idealnie... poziome elementy jak najbardziej. na poliuretanie ciepło, na żywicy chłodniej, ale nie aż tak jak na płytkach. pozostaje kwestia co to zanczy nieidealnie dla Ciebie? Tragicznie czy po prostu masz w oku lupę i widzisz kazda niedoskonalosc bardzo dziekuje Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.03.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 zależy też jaka ta podłoga ma być - jeśli zasypywany piasek kwarcowy, gdzie powierzchnia nie jest idealnie równa (jak lustro) to na pionowych ujdzie.jeśli jednak posadzka lustro, to na pionowych elementach nie da się jej tak idealnie położyć i każdą nierówność będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 30.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no to lipa, juz mialam dzwonic do pani z technifloor-u sie dopytwac,ale skoro Ty tak mowisz, to juz nie bede jej dreczyc Ma byc piekne , biale lustro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.03.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no to na pewno... lustro z technifloora? no to dokładnie to : http://www.rsplus.com.pl/projekty/krakow_mieszkanie/mieszk_index2.html ale mają teraz farbę epoksydową, która podobno też wygląda bosko - ona by się nadawała - warunek: nie może być to na tynk gipsowy a nawet cementowo-wapienny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts