HubertHubert 30.11.2018 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Mam na myśli to że dom ten będzie w głównej mierze użytkowany w lato. Jak liczyłem sobie różne rozwiązania to ogrzewanie elektryczne wg mojego kalkulatora wydaję się opcją optymalną. Jaki wg Ciebie byłby koszt zamontowania pompy i fotowoltaiki dla takiego domu ? ( plus minus 5 tys zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HubertHubert 30.11.2018 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 U mnie powierzchnia uzytkowa 125m2. Dom ma dla mnie charakter letniskowy ale będzie budowany z projektu domu całorocznego.Ogrzewanie kominkiem u mnie odpada interesuję mnie tylko ogrzewanie nie wymagające mojej ingerencji. W tym przypadku gaz , prąd lub pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts