PaniAnia 29.11.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Do kotła mam podpięty przewodowy Auraton 2030 i jest zamontowany w salonie gdzie jest podłogówka. Na górze są grzejniki i jest chłodniej. Chcę kupić regulator bezprzewodowy jako dodatkowy lub jako samodzielny. Jak już kupię taki jak trzeba to gdzie mam go podpiać, zeby nie zepsuć pieca?? Mam dwa pomysły.... Nie mam niestety w okolicy dobrego serwisanta a ten co jest nie nadaje się do niczego a z rodziny nikt się nie zna:( Rozkręciłam obudowę i na zdjęciu widać miejsca gdzie wpina się akcesoria. Proszę o łopatologiczne wytłumaczenie 1. jak podpiąć dwa regulatory? Żeby i dokni i nowy bezprzewodowy działały razem. 2. jak podpiąć tylko jeden bezprzewodowy wypinając jednocześnie przewodowy? Sama sobie z tym poradzę potrzebuję tylko instrukcji gdzie zworki Ja to myślę, żemuszę zrobić tak: 1. jeśli chcę dodatkowo bezprzewodowy to zostawiam mostki tam gdzie są i podpinam bezprzewodowy do BUS? 2. A jeśli chcę tylko bezprzewodowy to zworki zostają na miejscu ale wykręcam kabelki z TA 1 i montuję bezprzewodowy do BUS?? Dobrze rozumuję??? nie chcę popsuć kotła i wolę dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts