anglia92 29.11.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Witam Budujemy z mezem domek parterowy 164m2, i jestesmy na etapie wyceny hydraulika. W jakiej cenie orientacyjnie kosztuje podlaczenie calej instalacji hydraulicznej wraz z ogrzewaniem podlogowym plus 1 kaloryfer w lazience. Szambo bedzie juz podlaczone do domu. trzeba podlaczyc tez piec na pellet. Jedna firma wycenila na 30tys ze wszystkim a druga ok 50tys , dziwi mnie taka ogromna roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro_86 30.11.2018 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Dla wyrówniania....metraż mam podobny,podłogówka, kocioł gazowy, wycena na 40tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 01.12.2018 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Trzeba by to widzieć. Ciekawi mnie czy ta wycena strasznie dokładna czy tylko na odwal się. Wszystko zależy od tego ile punktów, jakich punktow, tak z niczego nikt Ci nie powie. Jedni licza punkt jako zimna woda, ciepla woda, kanalizacja i chca za to dajmy na to 100zł, a sa i tacy co rozdzielaja to na trzy i kasuja 300zł za to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro_86 02.12.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Ja otrzymałem dość skrupulatną wycenę. W całości kosztów robocizna to 9tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts