Skrut21 30.11.2018 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Mieszkam w starej kamienicy, parter piętro i poddasze. Są dwa kanaly wentylacyjne w kominie i dwa dymne. Sąsiad zamurowal kanal wentylacyjny w swoim mieszkaniu twierdzac ze obiady mu brzydko pachną i stwierdził że ten kanał jest jego a my mamy sobie korzystac z tego w łazience. Tym samym odciął mi dostep do komina wentylacyjnego z kuchni. Co mam w tej sytuacji zrobic? Czy miał takie prawo? Czy może decydować o tym z którego kanału mogę korzystać? Czy kanały wentylacyjne są wspólne? Pomocy odetna mi gaz w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 30.11.2018 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 zawołaj koniarza niech wykona pomiar w kuchni i wystawi protokół i wtedy porozmawiaj z sąsiadem albo nadzór budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrut21 30.11.2018 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Zawolalam powiedzial ze tak moze byc ze sasiad zajmuje jeden komin wentylacyjny a ja mam wszystko podlaczyc pod drugi. Bylam u zarzadcy kamienicy i oni go wyslali, kiedy chcialam odpis protokolu to powiedzial ze musze mu zaplacic czyli kominiarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts