Konik7676 01.12.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Dzisiaj usłyszałem ze nasz dom przeszedł gruntowny remont. Że pomalowano ściany. Że zrobiono instalacje . Że ten remont był gruntowny i że teraz będzie nam się pięknie mieszkać. Do tego remontu wynająłem ekipę o dziwacznej nazwie. Po remoncie dostałem piękne opracowanie słowno graficzne. Zacząłem mieszkać. I zacząłem oceniać jako inwestor ten remont..... szkoda. Bo dostrzegać zacząłem usterki. Najpierw jedna. Potem dwie. Potem kolejne . Przestałem już liczyć. Ściany pomalowane. Owszem. Farba z wyprzedaży i przeterminowana bo nie dość ze kolor d d.... to się łuszczy. I na dodatek widać ze na wilgotne tynki położone. Ogrzewanie- miało być eco a jest na węgiel. Nawet nie na groszek. instalacje- no drogocenne.... z amelynium... ponoć technologia kosmiczna. Bo miedź wcale nie jest taka dobra a poza tym nie będzie wykonawca nabijam UE kieszenie biorąc miedź z Niemiec. Czy skądś tam... To tak w skrócie. Nie polecam tego wykonawcy. A nazywa się PiS.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.12.2018 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 No ładnie (lub nie ładnie) ale co do tego ma PiS.... A miedź nie jest z KGHM lub z Chin ? Kolor d d... czyli brunatny czy czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts