karoka65 27.01.2019 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Prosiłem kiedyś wrzuć fotki tych twoich instalacji chętnie sobie zobaczę jak to wygląda Wiem, mają jedną wadę dla Ciebie, za tanie Ty robisz u klientów zdjęcia i rozpowszechniasz je na forach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 27.01.2019 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 @Karoka, znów gorszy dzień? Uśmiechnij się. Jaki gorszy dzień> niedziela jest eliks a to bardzo fajny dzień bo nie trzeba nic robić, choć czasami też coś trzeba. Nie możesz wprost napisać że za wymianę kotła z robotą i materiałem zapłaciłem tyle i tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 27.01.2019 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Wiem, mają jedną wadę dla Ciebie, za tanie Ty robisz u klientów zdjęcia i rozpowszechniasz je na forach? Nooo. Chcesz zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 27.01.2019 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Jaki gorszy dzień> niedziela jest eliks a to bardzo fajny dzień bo nie trzeba nic robić, choć czasami też coś trzeba. Nie możesz wprost napisać że za wymianę kotła z robotą i materiałem zapłaciłem tyle i tyle? Nie rozumiem po co Ci to? Ale ok, bo nie zaśniesz. Wywalenie śmieciucha, zawory, złączki, rurki, naczynie, instalacja kotla, odpał z instruktażem 11200zl z kotłem (stalowe rury zaciskane + wszystkie pierdoly mosiężne). Pulawiak na swojej stronie na Facebooku ma zdjęcie każdej zrobionej instalacji. Się możesz zdziwić co można zrobić na tak biednym kotle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 27.01.2019 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Pulawiak na swojej stronie na Facebooku ma zdjęcie każdej zrobionej instalacji. Się możesz zdziwić co można zrobić na tak biednym kotle. Cieszę się Twoim szczęściem ja myślałem że kocioł służy tylko do grzania poopy a tu słyszę że jeszcze jakieś nadprzyrodzone funkcje posiada Aż boje się zapytać co można jeszcze zrobić z włoskiego kotła pelletowego Widzisz ja zleciłem wykonanie nowej strony internetowej i nie chce mi się jej skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 27.01.2019 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Nie rób strony. Zrób ją na Facebooku, prosto i za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p10tr 27.01.2019 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Ponieważ jest to mój pierwszy post WITAM wszystkich tu zgromadzonych . Od pewnego czasu wertuje i czytam to forum szukając informacji na temat kotłów pelletowych . Mam parę typów kotłów na oku i jest też RBR-B 13kw . Szukam jakiś opini użytkowników tego kotła i lipa nic nie ma na temat tego kotła , czyżby był tak dobry że nikt nic nie pisze lub po prostu się nie sprzedaje . Karoka65 pisze o instalacjach tego kotła a tematów i opinii na temat RBR-B brak . Więc jak to jest z tym kotłem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 27.01.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Cieszę się Twoim szczęściem ja myślałem że kocioł służy tylko do grzania poopy a tu słyszę że jeszcze jakieś nadprzyrodzone funkcje posiada Aż boje się zapytać co można jeszcze zrobić z włoskiego kotła pelletowego Widzisz ja zleciłem wykonanie nowej strony internetowej i nie chce mi się jej skończyć. Ale widzę że na starej stronce jest zakładka galeria prac - tylko jakoś tam pusto. Po co robić nową - starą trzeba uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 27.01.2019 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 No to właśnie jest już ta nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 28.01.2019 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Na instalacjach jak i na podłączeniach się nie znam, ale jakbym miał ocenić to co Puławiak ma na fb(aż sobie sprawdziłem), to śmiało można dać 5+. Wszytko jak od linijki, te same odległości miedzy rurami lecącymi równolegle, zachowane kąty - cieszy oko Niby takie głupoty, ale jednak wiele mówi o instalatorze i jego podejściu do pracy. Jakbym miał zakładać piec na pellet, to śmiało brałbym takiego fachowca, nawet jakby miał zapłacić ciut więcej niż u konkurencji ps. Nikt mi za to nie płaci, nie znam tego Pana, nie robie mu reklamy w ramach przysługi - nic z tych rzeczy W ramach hobbistycznych wszedłem rzucić okiem. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Pitrekkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radik81 28.01.2019 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Na instalacjach jak i na podłączeniach się nie znam, ale jakbym miał ocenić to co Puławiak ma na fb(aż sobie sprawdziłem), to śmiało można dać 5+. Wszytko jak od linijki, te same odległości miedzy rurami lecącymi równolegle, zachowane kąty - cieszy oko Niby takie głupoty, ale jednak wiele mówi o instalatorze i jego podejściu do pracy. Jakbym miał zakładać piec na pellet, to śmiało brałbym takiego fachowca, nawet jakby miał zapłacić ciut więcej niż u konkurencji ps. Nikt mi za to nie płaci, nie znam tego Pana, nie robie mu reklamy w ramach przysługi - nic z tych rzeczy W ramach hobbistycznych wszedłem rzucić okiem. Ja bym śmiało dał 6-tkę. Każda rurka pod poziomicę. Wiem bo u mnie montował Lagunę. Rurki długości kilku centymetrów montował pod poziomicę. Jego praca warta jest każdej ceny (a wcale nie jest aż tak drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
longlay1 22.07.2020 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 Witam ponownie. Tyle się u mnie zadziało, że mam przyłącze gazowe No i teraz kolejny dylemat - tym razem gazowy: Jaki kocioł wybrać? Jeden sąsiad zamontował u siebie Thermet Gold, drugi montuje Viessmann Vitodens 200W, a teść zastosował brotje. Opis kotłowni się nie zmienił - wszystko w pierwszym poście. Kompletnie nie znam się na kotłach gazowych, a chciałbym przede wszystkim mieć dobrze zrobioną kotłownię, która będzie działać długo i bezawaryjnie. Nie wiem czy lepiej kupić droższy kocioł, czy tani? Co proponujecie? Za jednym zamachem chciałbym także dom uzbroić w danfoslink. dzięki za ewentualne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts