FallenAngel 03.12.2018 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Witam.Mam niby proste pytanie, ale nie dla mnie.Czy można położyć w małym przedpokoju na ścianę masę szpachlową do łączenia płyt g.k.Dodam,że jest to Śmig-C 50.Dlaczego taka,ponieważ zostało mi tyle,że mogę zrobić mały przedpokój jeżeli nie ma przeciwwskazań.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FallenAngel 04.12.2018 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 05.12.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 ^^Nie smutaj się, raczej można nic sie nie powinno stać, odpwoeidnio zagruntować i przeszpachlować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FallenAngel 06.12.2018 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 ^^ Nie smutaj się, raczej można nic sie nie powinno stać, odpwoeidnio zagruntować i przeszpachlować... Dzięki za odpowiedź,będę próbował, raz kozie... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FallenAngel 12.12.2018 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 ^^ Nie smutaj się, raczej można nic sie nie powinno stać, odpwoeidnio zagruntować i przeszpachlować... Wszystko poszło ok. za wyjątkiem cięższego niż zwykle przetarcia papierem, ale sufit lustro. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts