janekdarf456 03.12.2018 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 czy jest cos takiego jak ekogroszek antysmogowy? Bo ostatnio cos takiego wyczytałem na opkowaniu jednego z ekogroszku. Aż mna wstrząsnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 03.12.2018 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Ściema jakich wiele , od nowomowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 03.12.2018 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 to taka odmiana naszego narodowego skarbu - wungla! Jest to specjalna linia produkcyjna dla najbardziej myślącego proekologicznie suwerena! Robiony z najlepszego rosyjskiego węgla, a gruby foliowy wór daje dodatkową energię ze spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlaty69 03.12.2018 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radonpos 05.12.2018 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 czy jest cos takiego jak ekogroszek antysmogowy? Bo ostatnio cos takiego wyczytałem na opkowaniu jednego z ekogroszku. Aż mna wstrząsnęło To jakaś bzdura. Są ekogroszki wysokoenergetyczne, przebadane które maja certyfikat laboratorium taki np. węgiel sztygar i spalając go wiem ze nie dokładam się do smogu mój komin nie wyrzuca w powietrze rakotwórczego dymu. Jes lekka smuzka dymu ale nie zagraza on zdrowiu. Szwagier majac ogrzewanie gazowe ma więcej dymu z komina niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.12.2018 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 JPL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.12.2018 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 To jakaś bzdura. Są ekogroszki wysokoenergetyczne, przebadane które maja certyfikat laboratorium taki np. węgiel sztygar i spalając go wiem ze nie dokładam się do smogu mój komin nie wyrzuca w powietrze rakotwórczego dymu. Jes lekka smuzka dymu ale nie zagraza on zdrowiu. Szwagier majac ogrzewanie gazowe ma więcej dymu z komina niż ja Czym szwagier dymi a czy Ty dymisz? Wisz o czym piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.12.2018 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 W jednym ma racje z gazówki więcej dymu niż z węglowca:) tak na gołe oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts