jean70 03.12.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Proszę o informację czy ktoś ma zamontowany młynek do zlewu ceramicznego mimo, że producenci nie zalecają?Pospieszyłam się z zakupem młynka, a zlew miał być ceramiczny, nie wiem czy ryzykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2018 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 " ... producenci nie zalecają? ... "Tak masz wpisane w instrukcji lub w gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 03.12.2018 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 " ... producenci nie zalecają? ... " Tak masz wpisane w instrukcji lub w gwarancji? Zlewu jeszcze nie kupiłam więc nie mam instrukcji, ale w sklepach internetowych, w których pytałam i które zlewy sprzedają tak odpowiadają. "..otwór pasuje do każdego zlewu ceramicznego taki producentów jak np. Blanco, V&B, Śmigielski, średnica jest taka sama. Jednak producent nie zaleca montowani poniższego młynka do zlewów ceramicznych. Sklep Mizar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 To chyba jest opinia cytowanego sklepu.Zapytaj w innym sklepie.Dlaczego ma być niezalecany młynek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 04.12.2018 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) To chyba jest opinia cytowanego sklepu. Zapytaj w innym sklepie. Dlaczego ma być niezalecany młynek ?? Bo powoduje mikropęknięcia i traci się przez to gwarancję. Pytałam tez w takich sklepach , które są przedstawicielami np BLANCO. *Comitor Sp. z o.o. udziela dwuletniej gwarancji na zlewozmywaki i komory podwieszane z ceramiki pod warunkiem zastosowania oryginalnego młynka produkcji InSinkErator serii EVO 100 lub EVO 200. W niniejszym przypadku należy zadbać o staranny montaż. Zastosowanie młynka w zlewozmywakach i komorach podwieszanych wykonanych z ceramiki wyklucza uprawnienia użytkownika do świadczeń z gwarancji wieczystej udzielanej przez Comitor Sp. z o.o. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez jean70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts