SAVAGE7 14.09.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 oj waldonie nie wiem czy dobrze wybrałeś. śnieżka akryl putz nie jest najlepsza, jak dasz trochę grubiej to pęka. no ale jeśli juz położyłeś....mam nadzieję że po malowaniu nic ci nie "odlezie" tak jak mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 oj waldonie nie wiem czy dobrze wybrałeś. śnieżka akryl putz nie jest najlepsza, jak dasz trochę grubiej to pęka. no ale jeśli juz położyłeś....mam nadzieję że po malowaniu nic ci nie "odlezie" tak jak mnie. nie do końca się moge zgodzić z kolegą.. nakładałem miejscami sporo tej śnieżki, nic nie popękało. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groobcio 20.01.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 A ja mam takie pytanko, jaki polecacie gips na pierwsze szpachlowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 24.01.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ja bym kładł obydwie warstwy z tego samego materiału. Polecam Stabil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 24.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 odradzam gipsar - straszne dziadowstwo, co prawda szlifuje sie latwo ale jest nietrwały, sypie sie i często farba odlazi.Teraz uzywamy tego z Doliny Nidy, nidagips zdaje sie, co prawda szlifuje sie ciężej niz gipsar ale to niebo a ziemia, trwały i ściana wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel237 25.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Co powiecie o produktach tej firmy ??http://www.intergrad.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooler 25.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Też uważam że Gipsar Uni to szajs i dziwię się że do tej pory nie poprawili go Kilka lat temu robiłem szpachlówką Lico Gips, była dosyć twarda co jest ważne ze wzgędu na wytrzymałość ale spokojnie dawała się szlifować i nie zabijała papieru i raz mi zabrakło, więc kupiłem Gipsara. Zrobiłem jedną ścianę i jak zobaczyłem że to g...o można ręką zetrzeć to całą ścianę z tego badziewia obdarłem i już nie chcę go na oczy widzieć Teraz robię Nidą Start na dwa razy i jest Ok, nie używam Nida finish bo jestem zwolennikiem stosowania jednego towaru. Jak się kładzie miękką szpachlówkę na twardszą to w miejscach przeszlifowania powstają "fale" bo miększa się bardziej wysypuje nież twardsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 25.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 aaa jest takowa i nazywa sie nie inaczej tylko ,, PUTZER ,, - rewelka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts