januzsjo 13.10.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Zastanawiam się nad karpiówką Jungmeiera . Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym pokryciem . Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 13.10.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Sprawdź sobie jak z ewent. dostawami i dodatkami do tej dachówki. Ja jak szukałem dachówki w kwietniu - to w kilku składach w Krakowie byłem informowany, że jest problem z dostawami. Może się np. zdarzyć, że brakuje Ci parę gąsiorów i brygada czeka na nie 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januzsjo 13.10.2004 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Aco do jakości i wyglądu ? Myślę o brązowej lub miedzianej angobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 14.10.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Mogę Ci tylko napisać "co mówią". Ale ja pytałem o ich dachówkę zakładkową. Podobno dobrej jakości, zbliżonej do Robena i von Mullera. Tak mówili na 2-3 składach budowlanych. Moi fachowcy nie montowali tej dachówki nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts