Maly1115 05.12.2018 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam,zabieram się w końcu do podłaczenia rekuperatora do instalacji.Jak w temacie czy ktoś może polecić sterownik do przepustnicy z siłownikiem, który będzie przełączał czerpnia scienna - gwc powietrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 05.12.2018 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 WitamPrzecież nie ma potrzeby przełączania. Jedziesz na okrągło i już. No chyba, że zalewa GWC i trzeba przełączyć na czerpnię ścienną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 05.12.2018 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam Przecież nie ma potrzeby przełączania. Jedziesz na okrągło i już. No chyba, że zalewa GWC i trzeba przełączyć na czerpnię ścienną. Bo ja wiem czy nie ma sensu takie gwc ma spory opór więc musi być albo drugi wentyl albo temu jednemu trzeba podać więcej mocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 07.12.2018 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Witam,zabieram się w końcu do podłaczenia rekuperatora do instalacji.Jak w temacie czy ktoś może polecić sterownik do przepustnicy z siłownikiem, który będzie przełączał czerpnia scienna - gwc powietrzne. Najlepiej taki, który będzie współpracował z automatyką Twojego rekuperatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maly1115 09.12.2018 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Reku ozon bez automatyki.Szukam prostego sterownika,było kilku producentów ale dzwoniłem i się wycofali z produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 10.12.2018 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Wycofali się bo już wiedzą że GWC to przeżytek i ślepa uliczka. Przepustnica Thesslagreen to chyba 1000 zł. Przy koszcie GWC to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts