marcin_rz 05.12.2018 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 czy korzysta ktoś z podtynkowego gniazda siłowego w garażu ? obawiam się że z czasem to gniazdko może się po prostu wyrobić czy lepszy rozwiązaniem będzie natynkowe większe gniazdo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 05.12.2018 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Niezależnie, czy pod- czy też natynkowe, gniazdo ma być dobrane do przekroju przewodu i zabezpieczenia.A jakie będzie, decyzja należy do montera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.12.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 mam kilka, korzystam okazjonalnie, do tej pory wszystkie w garażu i piwnicy są ok, natomiast jedno mam na zewnatrz na elewacji południowo-zachodniej, i to w tym roku przy wyciąganiu wtyczki (5x16) wyszło do połowy razem z nią z puszki chyba puscił plastik puszki w ktorą wkecone są 4 szt wkrętow mocowania gniazda, wkręty wyszły z puszki, nie wiem, moze wpływ na to ma zewnętrzne miejsce montażu, no ale jakby na to nie patrzyć wiosną do jakiejś poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts