adamskyyy 05.12.2018 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Witam, mam już zrobioną obrysówke sufitu profilem ud30 oraz poprowadziłem już profile cd60 (zabudowa prosta). Przyszedł czas na ściany - i teraz pytanie - od ściany murowanej muszę odsunąć sie na tak Ok 10 cm. O ile wyznaczenie miejsca na przykręcenie do podłogi profilu ud30 nie będzie problemem to gdzie powinienem przymocować profil górny? Do profili sufitowych cd60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 22.12.2018 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Naprawdę nikt? Proszę o poradę - narazie zrobiłem coś takiego ale nie wiem czy jest to zgodne ze sztuką budowlaną? coś mam problem z fotkami - poniżej link do zdjęcia z google drive https://photos.app.goo.gl/ABxaRdBUDuqgpAHA7 Edytowane 22 Grudnia 2018 przez adamskyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jochimm 22.12.2018 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Hej, Zrobiłeś bardzo dobrze. Ważne aby cała konstrukcja była ze sobą stabilnie połączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 22.12.2018 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Dzięki Jochimm! idę dalej z robotą w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GipD 23.12.2018 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Naprawdę nikt? Proszę o poradę - narazie zrobiłem coś takiego ale nie wiem czy jest to zgodne ze sztuką budowlaną? [ATTACH=CONFIG]423469[/ATTACH] coś mam problem z fotkami - poniżej link do zdjęcia z google drive https://photos.app.goo.gl/ABxaRdBUDuqgpAHA7 Jako pierwsze wykonuje się wszystko co związane jest ze ścianami (ścianki, przedścianki, okładziny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts