toommm 05.01.2019 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 A co mi daje przynależność do PZP? Bo ze strony wynika, że absolutnie nic. Skoro teraz wygooglowałeś co to jest to gratuluje ... Kolejny fachowiec z przypadku za stówkę który z youtuba praktyki nabrał . Brawo ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 05.01.2019 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Ja pytałem co daje mi przynależność fachowca d PZP... Dalej twierdzę, że nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 06.01.2019 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Więc jak wytłumaczyć FAKT, że wielu samorobów bez przynależności do PZP i wieloletniej praktyki, szkoleń itp. położyło płytki jakby to robili niemalże zawodowo...? Jak to możliwe, że glazurnik z PZP bierze mniej za m2 niż ktoś z "przypadku"? Rynek tego nie weryfikuje? Bo tak sobie myślę, że przecież musi być różnica w jakości wykonanej usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brazylia29 06.01.2019 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Więc jak wytłumaczyć FAKT, że wielu samorobów bez przynależności do PZP i wieloletniej praktyki, szkoleń itp. położyło płytki jakby to robili niemalże zawodowo...? Jak to możliwe, że glazurnik z PZP bierze mniej za m2 niż ktoś z "przypadku"? Rynek tego nie weryfikuje? Bo tak sobie myślę, że przecież musi być różnica w jakości wykonanej usługi. Bo osoby z przypadku mają lepszą gatkę potrafią sprzedać usługę za dobre pieniądze mimo że nie wykonują tego za dobrze a inwestor kupuje to co słyszy .To tak jak dobry handlarz samochodów jest wstanie sprzedać samochód po poważnym wypadku jako bezwypadkowy bo świetnie bajeruje a ludzie dadzą się nabrać,wierzą w to co słyszą a potem za jakiś czas wychodzi co kupili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts