Kemotxb 09.12.2018 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Wszystko ładnie pięknie nam opowiadasz że wszystko gra z fundamentem od A do Z. Wielu z nas tak myślało póki nie zostali uświadomieni przez innych, czy to na forum czy to wśród znajomych czy u kogoś innego. Daj kilka zdjęć ocenimy czy było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enikan 09.12.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Wyluzujcie, po co się przegadywać o coś, o co autor wątku nie pytał... Pytanie było o koszt fundamentów, ale zabrakło konkretów w tym pytaniu. Wyszło, że dla jednego 20 tyś to za dużo, a dla innego to normalna cena - logiczne, życiowe, normalne. Reszta to nie potrzebne filozofowanie i szkoda czasu na prowokacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 10.12.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 U mnie obrys 11/14m, geodeta, koparka, ławy na chudziaku, szalowane, piach, izolacja termo+wodna 23.000 (w tym 7.000 robocizna) - dane na rok 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek17-18 10.12.2018 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Mi architekt powiedzial ze takie fundamenty to ok 8 tys max za robocizneDziś dostałem wycene na plyte na kwote 57tys zl to jesli mam komus zaplacic 22 tys za robote do tego kupic material to chyba wolal bym ta plyte bo ceny wyjda prawie taksie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.12.2018 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Mi architekt powiedzial ze takie fundamenty to ok 8 tys max za robocizne Dziś dostałem wycene na plyte na kwote 57tys zl to jesli mam komus zaplacic 22 tys za robote do tego kupic material to chyba wolal bym ta plyte bo ceny wyjda prawie taksie same A to jest prawda stara jak świat Izolowana płyta fundamentowa wyjdzie kosztowo podobnie jak fundamenty lawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek17-18 11.12.2018 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 No tylko teraz pytanie co lepsze czy tradycyjne fundamenty czy plyta i co zroboć jesli w projekcie jest fundament a ja chciał bym np plyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts