gieniun 08.12.2018 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Witajcie. Otrzymaliśmy od miejscowego ZWiKU warunki przyłączy i oprócz samego przyłącza wodnego, zakład chce, żebyśmy zrobili również kawałek sieci wodociągowej: Wg moich obliczeń sieć będzie miała ok 100-110 m długości i będzie przebiegała tak: Informacyjnie, do drugiego zdjęcia, sieć 110 jest przy krawędzi drogi powiatowej, która znajduje się około 3 m niżej od drogi gminnej wewnętrznej, którą mam poprowadzić sieć 63 do mojej granicy działki. Czy możecie w mniejszym lub większym przybliżeniu określić jaki może być tego koszt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.12.2018 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Witajcie. Otrzymaliśmy od miejscowego ZWiKU warunki przyłączy i oprócz samego przyłącza wodnego, zakład chce, żebyśmy zrobili również kawałek sieci wodociągowej: [ATTACH=CONFIG]422925[/ATTACH] Wg moich obliczeń sieć będzie miała ok 100-110 m długości i będzie przebiegała tak: [ATTACH=CONFIG]422926[/ATTACH] Informacyjnie, do drugiego zdjęcia, sieć 110 jest przy krawędzi drogi powiatowej, która znajduje się około 3 m niżej od drogi gminnej wewnętrznej, którą mam poprowadzić sieć 63 do mojej granicy działki. Czy możecie w mniejszym lub większym przybliżeniu określić jaki może być tego koszt? PozdrawiamNawet w dużym przybliżeniu będzie ciężko jako, że ceny "szaleją". Na oko z 50 tyś. Może trochę mniej, może trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 01.01.2019 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Ja za 85m 110ki, wraz z przyłączem do mojego domu (7m) i do studni na działkę sąsiada, zapłaciłem 20 tys zł netto. Droga wewnętrzna nieutwardzona. 1 dzień pracy firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweł 40 01.01.2019 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 też robiłem przyłącze ostatnio, woda i kanaliza, 100m kanaliza i 120m woda, woda przewiertką, koszt 20tys zł. ceny były różne nawet do 50tys zł. cena oczywiście z materiałem i pełną dokumentację do odbioru budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gucio27 15.04.2019 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Witam, Jaki jest koszt wykonania wodociągu i kanalizacji w drodze około 250 metrów od głównego wodociągu? będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 24.04.2019 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Spory rozrzut w cenach widzę, u mnie 140m wodociągu, w tym 90tka 120m i 40tka 20m kosztowało 16tys brutto Wykonane przez firmę, która osbługuje wodociągi na zlecenie gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts