marian51980 08.12.2018 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Witam, Mam takie pytanie odnośnie ciepłomierza enbra supercal 539 (firma pewnie i tak nieważna) a dokładniej chodzi o możliwość wpięcia go w daną instalację. Jako że zastanawiam się czy zrobić instalację do dwóch rozdzielaczy z rur PP 32mm lub rur PP 25mm to postanowiłem zapytać o możliwość podłączenia ciepłomierza. Wiem że raczej nierealne - nie polecane byłoby podłączenie ciepłomierza 1/2 (DN 15) do PP 32mm (mógłbym podłączyć DN 20 czyli 3/4 cala) bo ograniczałoby to w sposób duży przepływ medium w instalacji. Stąd moje pytanie czy jakbym zrobił z PP 25mm to mógłbym taki ciepłomierz 1/2 cala podłączyć do instalacji ? Pytam bo mógłbym go mieć w korzystnej cenie - tego DN 15 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian51980 10.12.2018 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Czy naprawdę nie ma osoby która mogłaby cokolwiek napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts