nitrous001 08.12.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 W mieszkaniu mam ogrzewanie gazowe. Licznik jest przed drzwiami na klatce schodowej. W mieszkaniu planuje zamontować płytę gazową. Oczywiście przeróbki dokona instalator (wstawienie trójnika, zawór i wąż elastyczny). Pytanie mam odnośnie formalności jakie mam spełnić. Potrzebny jest projekt na taką przeróbkę? Przypuszczam, że trzeba to zgłosić do spółdzielni, ale co poza tym? Szukałem odpowiedzi po forach, ale nigdzie niema konkretnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 10.12.2018 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 potrzebny jest projekt - z "gazem" nie ma żartów ! bez względu na to jak dobry jest instalator który będzie wykonywał przebudowę instalacji wraz z odbiorami.Projekt zgłasza się do Urzędu wraz z zgodą Spółdzielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitrous001 11.12.2018 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts