Maciek1989 09.12.2018 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 witam mam 2 balkony, półokrągłe. elewacja wykonana , balkony ocieplone od spodu i czoło balkonów zaciągnięte klejem i całość pomalowana gruntem . pytanie czy kupować niestety droga hydroizolacje z którą bedzie teraz problem by zaaplikowac z powodu temperatur i deszczów i smarować caly balkony po 2 warstwy . czy wystarczy że poloze na zime rowno obcieta po brzegu folie budowlana 0.3 - 2 warstwy i docisne kawałkami bloczków by nie zwialo zostalo mi jej sporo po posadzkach . 2 pytanie - jak te balkony na wiosnę opierzyć .z blachą bedzie problem .jest juz zrobione - wylewka stropowa , zgrzana papa oraz wylewka ze spadkiem 7 cm . na wiosnę planuje położyć plytki .i nie wiem czy bawić się w profile z Renoplastu na zamówienie łókowe koszt ok 800 - 1000 całość.czy położyć sama hydroizolacje i wysunąć plytki przed czoło balkonu, i co na czoło ? nie chce calego czoła balkonu w płytce- bedzie źle wyglądał. czy wystarczy jak wysune płytkę i pod płytki wysuniete przykleja jakas płytka klinkierowa a niżej bedzie pomalowany balkon .? prosze o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts