byczkowski 09.12.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 W czasie remontu wymieniłem instalacje c.o i postanowiłem zrobić ogrzewanie podłogowe. Niestety zapomniałem przed wylewka przeprowadzić przewód siłowy który potrzebuje pod indukcje. Moje pytanie czy przewód może być puszczony po lekkim odkuciu betonu czy będzie się za mocno grzal i lepiej nie ryzykować i próbować przekuc się pod styropianem. Przewód pod wylewka ma mieć ok 5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 09.12.2018 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Podstawowe pytanie - jaki przewód i jakie zabezpieczenie do niego ?Po drugie - przecież w/w nie będzie kładziony "w poprzek", tylko wzdłuż ścian, jak sądzę.I po trzecie - ogrzewanie nie obejmie przestrzeni pod szafkami kuchennymi, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts