robert_golabek 07.08.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Proszę o pomoc, Mam możliwość kupić w dobrej cenie działkę budowlaną usytuowaną niedaleko towrów kolejowych. W związku z tym mam pytanie:- W jakiej odległości od budowli kolejowych [w tym od towrów kolejowych] można wybudować dom mieszkalny? - Czy odległośc liczy się od osi torowiska czy od zewnętrznej główki szyny? Wszystkim, którzy zechcą odpowiedzieć na to pytanie z góry serdecznie dziękuję. pozdrawiamRobert Gołabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Wystąp do Urzędu Architektury o warunki zabudowy, to wszystkiego się dowiesz (wystąpić może każdy, nawet nie-właściciel)Ja bym najpierw sprawdziła, jak często jeżdżą pociągi (teraz i prognozę na przyszłość) boi to nie jest miłe sąsiedztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2002 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 15 m od osi najbliższego granicy działki, toru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts