przemke 09.12.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Mam nadzieję, że to najbardziej odpowiedni dział na zadanie tego pytania. (zdjęcia natomiast nie potrafiłem dodać opcją forum). Magazyn firmy mieści się na terenie poprzemysłowym z lat 70-ych (dawny młyn, sam budynek powoli popada już w ruinę). Zwrócił ostatnio moją uwage rozpadający się fragment ściany (załącznik) i chciałem Was koledzy podpytać jeśli macie doświadczenie w temacie (o ile da się to ocenić na oko) czy tam mógł być zastosowany azbest i jeśli tak co należało by z tym zrobić ? (albo kogo jakie służby/firmy wezwać ) Często przechodzimy w tamtym miejscu więc naturalnie nie chciał bym żebyśmy byli narażeni. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez przemke edycja tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 09.12.2018 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Ooooo stara 'dobra' suprema i pustaki żużlowe . https://przelom.pl/14756-przedwojenny-przeboj-budowlany.html Niby nie powinno zawierać nic szkodliwego , ale kto wie co im się tam sypnęło przy okazji by 'ulepszyć' towar . Teraz nadal niektórzy to sprzedają . Edytowane 9 Grudnia 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts