crazy ivan 13.10.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Pytanie jak w temacie - ile kosztuje 1 słupek ogrodzeniowy 2metrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 13.10.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 U nas w Warszawie (ale za to w Leroy-u) jeden słupek z daszkiem 2,2 m kosztuje w granicach 30 zł. Nie potrafię podać Ci ceny słupka 2 m, ale pewnie oscyluje w granicach 28-29 zł. Natomiast w składzie w którym się zaopatruję w materiały budowlane (okolice W-wy) jeden słupek z daszkiem, ale tylko zabezpieczony przed korozją, niepomalowany kosztuje 18 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy ivan 14.10.2004 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dzięki za pomoc już trochę mi się rozjaśniło w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Znajdź najbliższy skład stali, niech potną Ci sztangę 6 m ( takie z reguły są długości ), dospawają Ci daszek i wyjdzie najtaniej ( sam pomaluj ).Tylko pamiętaj że ok. 1/3 słupka powinna iść w fundament.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 21.10.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Witam . Jeśli pytasz o koszt słupków na ogrodzenie , to Ci opowiem swoją historię. Bardzo mi się podobają słupki gotowe z Leroya i innych hipermarketów ale ich koszt mnie przeraził , ponad 30 zł za sztukę to na moją kieszeń zbyt wiele. W składach budowlanych też niewiele lepiej , słupek 2m ,rura pomalowana minią za 25 zł/szt. Postanowiłem poszukać czegoś tańszego, i tak trafiłem na skład złomu gdzie znalazłem elementy profili o przekroju kwadrat 4x4 3mm grubości długości 70 cm . pożyczona spawarka, trochę chęci , czasu , szlifowania, czyszczenia , malowania................ale za to jaka satysfakcja i co najważniejsze koszt...7zł za sztukę gotowego słupka o wys 220 cm . Wybór należy do Ciebie . Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.10.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Znajdź najbliższy skład stali, niech potną Ci sztangę 6 m ( takie z reguły są długości ), dospawają Ci daszek i wyjdzie najtaniej ( sam pomaluj ). Tylko pamiętaj że ok. 1/3 słupka powinna iść w fundament. Pozdro J Mi w dwóch hurtowniach stali materiały wyszły drożej niż słupki gotowe kupione w hurtowni budowlanej. Słupek 2,5m z daszkiem, 5x5 cm, z przelotkami do siatki, wstępnie pomalowane = po 40 zł brutto za sztukę. Inna sprawa że w Warszawie są chore ceny na tego typu prace. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.10.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 ..no to faktycznie cena jakaś tego, mi wychodziło po jakieś 25 zeta, pod Wwą.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts