chris18404 10.12.2018 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Witam nadszedł czas zamówienia jakichś mebli do mojego pokoju. Jakoś nie potrafię sobie z tym poradzić na całej ścianie mam położoną cegiełkę białą gipsową. Zależ mi aby było miejsce na ciuchy i żeby była szafa np 80cm. Jednocześnie zależy mi na tym aby ściany wyłożonej cegiełką nie zakrywać bardzo Ściany mam pomalowane na ciemny szary. Pokój jest jasny (z dwóch stron okna ) Będę wdzięczny za jakąś pomoc i propozycje koloru:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.12.2018 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Ten rysunek, który widać, to schematycznie pokazana ściana z cegłą?Jeśli pokój jest mały to najlepiej by kolorystyka ścian pozostała jasna, a więc cegła najlepiej by była biała lub jasnoszara np. 540 sekretne spojrzenie. Pokój z ceglaną ścianą i w szarościach można urządzić w stylu skandynawskim lub loftowym. Obydwa fajne i na czasie. Pierwszy lepiej podkreślą meble z jasnego drewna, niskie komody, sofa w naturalnym szarym obiciu, szafa na cienkich nóżkach, by wnętrze pozostało lekkie i jasne. Drugi styl to nieproporcjonalnie duże, fabryczne lampy, metalowe szafki i surowe wojskowe łóżko. Metalowe i betonowe dodatki podbiją industrialny charakter aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts