industrial 11.12.2018 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Witam. Zaczęli u mnie robić ściany działowe z ytonga. Sciany nośne również mam ytong.Mam dwa Pytania: 1. Zauważyłem , że wbijają co drugą warstwę gładkie pręty fi 6 dodatkowo zatopione w zaprawie. Czy to solidne połączenie?2. W dzień w moim regionie jest około 2 stopnie natomias wieczorrem -1. Czy klej odpowiednio zwiąże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 11.12.2018 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 1. Zauważyłem , że wbijają co drugą warstwę gładkie pręty fi 6 dodatkowo zatopione w zaprawie. Czy to solidne połączenie? 2. W dzień w moim regionie jest około 2 stopnie natomias wieczorrem -1. Czy klej odpowiednio zwiąże? 1. Tak 2. Jest szansa że nie zwiąże, chyba że stosują klej zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
industrial 11.12.2018 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Klej jest normalny od 5 stopni. Zatrzymać prace? Czy po prostu jak to co dziś jest poklejone jutro nie odpadnie to znaczy że wszystko jest prawidłowo. Po jakim czasie klej powinien wiązać biorąc pod uwagę terazniejsze temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 11.12.2018 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Przy temperaturach o których piszesz klej raczej puści. Wstrzymaj prace, chyba że zmienia klej na zimowy lub wymuruja na piankę. Będą się buntować, bo wiadomo, metry lecą, ale to Ty będziesz tam mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
industrial 11.12.2018 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts