Michal11973 11.12.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Witam. Potrzebuje rady. Czy dobrze są przybite łaty i kontłaty. Jedna rzecz mnie niepokoi. Otóż dekarz dał pierwsze trzy laty poprzek dachu od strony rynnów. Pod łata mi jest membrama. Zastanawiam się właśnie jak ta woda ma spytać z membramy do rynien jak na przeskodzie są laty, otóż woda będzie sie zatrzymywać na łatach ułożonych poprzek, a zwłaszcza pierwsza łata od rynien przylega do membramy szczelnie , woda nie przebije się przez łate i spadnie do rynien. Pytał się dekarza, to powiedział ze woda wypaluje. Co Wy o tym myślicie? Ja myślę że tam gdzie będzie się woda zatrzymywac będzie łata szybko zgnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.12.2018 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Powtarzasz temat w ciągu 3 minut. Wykasuj ten temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts