Michal11973 11.12.2018 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Witam. Potrzebuje rady. Czy dobrze są przybite łaty i kontłaty. Jedna rzecz mnie niepokoi. Otóż dekarz dał pierwsze trzy laty poprzek dachu od strony rynnów. Pod łata mi jest membrama. Zastanawiam się właśnie jak ta woda ma spłynac z membramy do rynien jak na przeskodzie są łaty, otóż woda będzie sie zatrzymywać na łatach ułożonych poprzek, a zwłaszcza pierwsza łata od rynien przylega do membramy szczelnie , woda nie przebije się przez łate i niespadnie do rynien. Pytałalem się dekarza, to powiedział ze woda wypaluje. Co Wy o tym myślicie? Ja myślę że tam gdzie będzie się woda zatrzymywac łata szybko zgnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mocarny 13.12.2018 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Dobrze myślisz kolego i sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.12.2018 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Twój dekarz to nie dekarz a partacz. Nie ma pojęcia o funkcji dachu a do tego nie potrafi poprawnie wykonać okapu. Jak to się dzieje, że tacy partacze mają jeszcze zlecenia. Do puki nie poprawi okapu nie płać za usługę. Jak nie potrafi to zmień dekarza puki jeszcze czas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts