Aleksandra_J 11.12.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Witam,Mam bardzo nietypowy problem -w jednym z pokoi kupionego przeze mnie domu prawie cała ściana (ponad 1.50 szerokości, prawie 2.50 wysokości) piszczy po zbliżeniu czujnika, jakby w tej ścianie zamurowano jakieś kosmiczne ilości kabli... Pan, który miał wieszać szafki, stwierdził, że w życiu się z czymś takim nie spotkał i siłą rzeczy wycofał się z realizacji zlecenia.Czy ktoś spotkał się z podobnym utrudnieniem i ma pomysł jak poradzić sobie z sytuacją?Pozdrawiam,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 11.12.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Wyłącz zasilanie główne i sprawdź czy są nadal wykrywane, później włączaj poszczególne obwody może się coś wyjaśni. Ja miałem u siebie na ścianie hm pasmo o szerokości 50 cm, ale 1,5 m to za dużo. Hm a może czujnik wykrywacz lipny jest ? Czasem rury pokazuje albo siatkę metalową wtopioną w tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra_J 12.12.2018 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Bardzo dziękuję! Czujnik był ok -na innych ścianach nie wariował. Po wyłączeniu prądu czujnik minimalnie brzęczy -tak jak wokół gniazdek w innych pomieszczeniach...Koło piątku przyjedzie elektryk szukać przyczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts