majka865 12.12.2018 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Witajcie, proszę o fachową poradę. Po ułożeniu kostki brukowej Symfonia perła stalowo-srebrna Bruk-Betu powstały liczne rysy i zarysowania. Wygląda to fatalnie, nawet po kołach samochodu osobowego (skręt kół) wyciera się srebrna warstwa kostki. Zdjęcia przesyłam w załączniku. Kostka w punkcie sprzedaży przeznaczona jest do pojazdów 3,5 tony. Dziwnie to wygląda, po skręcie kół auta - zostały ciemne rysy. Przy ścianie domu wygląda rewelacyjnie, gładka, błyszcząca, tak jak powinna wyglądać. Kostki na paletach były przesypane granulatem, problem pojawił się po ułożeniu kostki. Mogę wstawić więcej zdjęć, ale to pewnie dopiero w weekend albo wieczorem z latarką Pozdrawiam, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 12.12.2018 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Dla mnie kostka betonowa to zawsze tylko kostka BETONOWA. Można dodawać różne dodatki kolorystyczne, wykończeniowe, ale finalnie produkt narażony na warunki atmosferyczne i eksploatacje mechaniczną (jak np. przejazd autem) będzie się "zużywał". Tutaj akurat moim zdaniem tragedii nie ma, aczkolwiek można dopytać sprzedawcy lub producenta czy tego typu uszkodzenia mieszczą się w specyfikacji produktu.Prawdopodobnie dopiero po zimie będzie widać no ile wierzchnia warstwa jest trwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka865 13.12.2018 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 ok, dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.12.2018 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Ja bym zabronił jeździć po kostce i problem zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts