Krzysiek_ost 12.12.2018 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Czesc. Mam problem z kotłem. Kocioł dwufunkcyjny z komora zamknięta. Od tygodnia spada znacząco ciśnienie w układzie. Najbardziej jest to widoczne w czasie brania prysznica. Układ grzania bierzacej wody z tym układem za grzanie mieszkania nie jest połączony ? Gdzie szukac przyczyny ? Sciany i podłoga sucha. Woda ucieka nie wiadomo gdzie. Dosc często spada ciśnienie poniżej minimum i odłącza piec (blad 4C- przegrzanie). KociołMa ledwo ponad dwa lata. Wczesniej nie bylo zadnych kłopotów. Po przeglądzie w tym roku działał ok. M-ca i taki myk robi:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 04.01.2019 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Witam, Trudno jest zdalnie ustalić, co jest przyczyną Pana problemu z kotłem. Dlatego w celu rozwiązania tego problemu zachęcam do kontaktu z jednym z naszych Autoryzowanych Serwisantów, który na miejscu zweryfikuje pracę kotła oraz dokona odpowiednich zmian. Wizytę serwisanta można umówić za pomocą kontaktu z infolinią serwisową 801 777 008 lub bezpośrednio z wybraną firmą – lista pod adresem: http://www.buderus.pl/kontakty/autoryzowani-serwisanci.html Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts