lukasz921 13.12.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Witam, Jestem inwestorem , i mam 3 piony kanalizacyjne i dowiedziałem się ostatnio że muszą być odpowietrzone i chciałbym zapytać bo na etapie szukania wykonawcy instalacji mam różne wersje tak aby nie kupowac koniecznie 3 dachowek kominkowych (3x350pln): wersja A :2 piony z jednej strony polaczyc i wyjda 2 dachowki kominkowe wersja B: nie zakładać dachówek kominkowych tylko polaczyc piony ze soba ? wersja C mozna cos jeszcze zrobić ? czy tylko poprawna bedzie wersja 3 piony i 3 dachowki kominkowe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_arek_ 14.12.2018 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Jeśli już coś kombinować to tylko połączyć piony i dać mniej dachówki wentylacyjnej na tyle na ile da się to normalnie zrobić. Na pewno nie oszczędzaj i całkiem nie likwiduj grzybków bo będziesz miał śmierdzące poddasze. Możesz też poszukać gdzieś po internetach czy np nie ma jakiś zamienników do twojej dachówki. Gdzieś u kogoś w temacie coś takiego właśnie widziałem i było sporo tańsze niż dedykowane grzybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts