sewek372 13.12.2018 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Witam,Jeśli mam na rzucie poddasza opisaną wysokość 1.90m to jest to wysokość od podłogi (w sensie paneli podłogowych) do sufitu z uwzględnieniem ocieplenia dachu? Czy projektanci mierzą to inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.12.2018 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 w projekcie jest dokładnie opisane jaka wysokość i od czego. Patrz na rysunki projektu. To co Ty masz, to wiesz tylko Ty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewek372 13.12.2018 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 w projekcie jest dokładnie opisane jaka wysokość i od czego. Patrz na rysunki projektu. To co Ty masz, to wiesz tylko Ty, Póki co mam od dewelopera (bo chodzi o mieszkanie) tylko rzut z góry i właśnie podaną tą wartość, myślałem że jest to jakoś ujednolicone czego ta wysokość dotyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.12.2018 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Wysokość opisana na rzucie powinna być podana już po wykończeniach, 190 to linia która pokazuje dokąd pow użytkowa się liczy 100% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts