ZABA 07.08.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 CZESCBARDZO INTERESUJE MNIE TEMAT RYNIEN A DOKLADNIE LANCUCHOW KTORE ZASTEPUJA RYNNY WIEM O TAKIEJ MOZLIWOSCI OD ZNAJOMYCH ALE NIESTETY BRAK MI JAKIS KONKRETNYCH WIADOMOSCI MOZE KTOS Z WAS WIE COS WIECEJ NA TEN TEMAT I MOGLBY SLUZYC POMOCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 07.08.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Zaba nie krzycz tak!Co do łańcuchów - zastępują one nie rynny, które i tak musisz mieć a tylko rury spustowe.Jest to ciekawe "wizualnie" rozwiazanie jednak zastosowanie ich bez uszczerbku dla budynku wymaga dość znacznego oddalenia łańcuchów od tegoz budynku.Łańcuchy należy napiąć tzn. umocować zarówno na górze jak i na dole. Najlepiej jak dolna częć łańcucha jest umocowana w jakiejś "studzience" lub naczyniu, które zapobiega rozpryskiwaniu się spadających po łańcuchu kropel wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 no dobrze to ja tak po cichutkujuz trochę mi się rozjaśniło a może polecisz mi jakieś konkretne adresy dot tych moich nieszczęsnych łańcuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts