Tomasz.Ziel 13.12.2018 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Jakiś czas temu zabrałem się za odświeżanie mieszkania co wiązało się z podjęciem ważnych decyzji odnośnie farb i sposobu na karnisz. Jako, że jestem w pełni zadowolony z dokonanych wyborów, chciałem się nimi z wami podzielić. Zaczynamy od farb. Wcześniej używałem takich marek jak Flugger i Para. Teraz przyszłe czas na połączenie Tikkurilii i Beckersa. Kuchnia i łazienka pomalowane farbą łazienkową Luja 7 (Tikkurila). Sprawdza się świetnie, woda jej nie straszna. Pokoje zostały wymalowanie farbą Optiva 5 (Tikkurila), kolor z wzornika NCS, w przedpokoju natomiast mam Beckersa Designer Collection, farba w pierwszej klasie wytrzymałości podobnie jak Optiva 5. Dodatkowo gotowe kolory są bardzo modne i chyba każdy znajdzie coś dla siebie. Przyszedł czas na zamaskowanie karnisza. Po dłuższym szukaniu produktu mój wybór padł na Orac Decor SX171. Listwa ma 10cm szerokości i pasuje idealnie. Poniżej prezentuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts