fugo79 13.10.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Posiadam działke na którą muszę zrobić wjazd . Przed moją działką jest rów melioracyjny który muszę zasypać , czy mogę zrobić to w ten sposób ze wstawie w rów dreny tak aby był przepływ wody i zasypie go do równego gr€zem nie zgłaszając tego do gminy czy muszę to zgłosić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.10.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 razem z projektem budowlanym dajesz gminie uzgodnienie wjazdu na dzialke z odpowiednim urzedem (np MZUiM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fugo79 13.10.2004 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 czyli nie mogę teraz sobie go zasypać muszę mieć go w projekcie czy dobrze rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.10.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 z tego co wiem to tak, ale moze jakis jeszcze forumowicz się z tym spotkał i pomoze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aib Marianna 14.10.2004 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Rów może być ciekiem wodnym, podlegającym Zarządowi Melioracji w Powiecie; mogą kazać wykonanie projektu zabudowy rowu, a nawet uzyskiwać pozwolenie wodnoprawne - w najgorszym razie. W Zarządzie Geodezji powiedzą czyją własnością jest ta woda; od tego zależy do kogo zwrócić się o właściwe uzgodbienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 14.10.2004 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 a idź zobacz czy poprzedni właściciel na pewno nie zrobił już tego przepustu. dobrze sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts