mateqsz 13.12.2018 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Mam drzwi od ściany 30cm i zastanawiam się czy jest jakiś sposób i w ogóle sens próbowania zrobienia szafy o wymiarach 400x225x30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 13.12.2018 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 To zależy ile już masz szaf i czy potrzebujesz kolejnej. Ja bym zrobiła, bo szaf nigdy za dużo. Z takiej "30" można zrobić np. biblioteczkę albo szafę na rzeczy, które się składa. Wieszaki też można zamontować, co prawda nie tradycyjne, bo wymagają głębokości "60", ale takie, gdzie szyna wyjeżdża do przodu i rzeczy wiesza się "bokiem". Da się? Da . W mojej sypialni z racji układu mam taką nietypową szafę, bo na długości 3 metrów z jednej strony ma głębokość "60" (podwójne drzwi), która przechodzi w szafę o głębokości "30" (potrójne drzwi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateqsz 14.12.2018 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 to była by jedyna w pokoju, niestety pokój przejściowy i cała ściana się marnuje. po przeciwnej stronie w kącie chce narożne biurko a po drugiej narożna kanapa, przed szafą powiesić ekran projektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 15.12.2018 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Rób szafę, zobaczysz, że się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mebleszafa 11.02.2021 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Duży wybór szaf masz w tym sklepie internetowym z szafami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts