Gość 13.10.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Wykonujemy tynki gipsowe agregatem w Warszawie i okolicach. Zainteresowanych prosimy o kontakt pod numerem tel: 604 896 277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Polecam tę ekipę - robili u mnie. Na razie żadnych zastrzeżeń. Jak trzeba było to i porobili domurówki (przy oknach, pod skosami), ocieplili ścianę dom/garaż, nie szli na łatwiznę i sami proponowali niezbędne prace. Szybko (uwinęli się w tydzień), czysto, sami sobie zabezpieczyli otwory folią, mają dmuchawę do prac przy niskich temperaturach. Jednym słowem - fachowcy w dobrym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.10.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 CKwadrat...czy ty nie byłeś fizycznym autorem poprzedniego postu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 CKwadrat...czy ty nie byłeś fizycznym autorem poprzedniego postu?? A co to Senser śledztwo prowadzisz? Uważasz, że tynkarz to sam się na forum ogłosić nie może? Sprawdzasz mnie, czy nie zapomniałem nazwy firmy, która dwa dni temu skończyła mi robić tynki? Albo że może ja tym agregatem tynkuję? O co ci w ogóle chodzi?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.10.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Nie ważne...Po prostu myślałem, że to jedna osoba...A możesz powiedzieć coś o kosztach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Ode mnie panowie wzięli 21 zł/m2 z materiałem (Knauff). Dostałem też wydrukowane na kompie dokładne wyliczenie, w jakim pomieszczeniu ile było metrów (z rozdzieleniem na sufit i ściany), ile odeszło na otwory drzwiowe itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.10.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Z tym komputerem to ciekawe... Rozumiem, że jesteś zadowolony z nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.10.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 No ja jestem. Na moje oko jest równiutko. Zobaczymy, co glazurnik powie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 18.01.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ckwadratI co powiedział glazurnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts