bambolo 15.12.2018 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Witam , chciałbym aby mi w środku drewno w szkieletowcu nie pociemniało i zostawiło swój naturalny urok , i pytanie mam wiemy że kapon to środek przeciw ciemnieniu drewna ,ale czy starczy pomalować samym kaponem ? czy na to jeszcze jaki bezbarwny lakier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.12.2018 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Drewno w szkielecie to raczej zakryte jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolo 15.12.2018 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Drewno w szkielecie to raczej zakryte jest. Mam rozumieć że niczym nie malować ? pozostawić surowe tak jak natura dała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 15.12.2018 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Kolega ma chyba na myśli, że drewno na konstrukcje szkieletowe jest impregnowane i nie powinno ciemnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.12.2018 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Mam rozumieć że niczym nie malować ? pozostawić surowe tak jak natura dała ? Nie rozumiem co chcesz pomalować i po co. Tzn po co napisałeś żeby nie ciemniało, ale co konstrukcja ściany której nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolo 15.12.2018 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 , ale co konstrukcja ściany której nie widać? A miało by to jaki sens ? , środek jak i na zewnątrz będzie wykończony pół balem i boazerią i o te elementy mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts