Useruser 15.12.2018 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 WitajciePodczas regulacji użyłem zbyt dużej siły do zamknięcia okna a że okna już kilka lat maja to jeden z grzybów oderwal się.okno niewielkie, ma 2 zaczepy po 2 grzybki.moje pytanie jest takie... Czy jestem w stanie jakoś naprawić ta awarię?Czy przez jakiś czas używanie okna bez jednego nie wypaczy go?Pozdrawiam i z góry dziękuję serdecznie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.12.2018 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Witajcie Podczas regulacji użyłem zbyt dużej siły do zamknięcia okna a że okna już kilka lat maja to jeden z grzybów oderwal się. okno niewielkie, ma 2 zaczepy po 2 grzybki. moje pytanie jest takie... Czy jestem w stanie jakoś naprawić ta awarię? Czy przez jakiś czas używanie okna bez jednego nie wypaczy go? Pozdrawiam i z góry dziękuję serdecznie za pomoc Możesz naprawić - trzeba wymienić element okucia z tym wyłamanym grzybkiem (nie wiem czy to narożnik, zasuwnica czy może jakaś przedłużka?). Używanie bez grzybka może spowodować wypaczenie okna ale po wymianie okucia powinno "wrócić do normy" po pewnym czasie. Przy małym oknie raczej spodziewałbym się nieszczelności niż wypaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 16.12.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Mi również wydaje się, że będzie to nieszczelność a nie wypaczenie. Jak chwilę tak poużywasz okna to nic większego nie powinno się stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Useruser 17.12.2018 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Ok, dzięki wielkie.postaram się w miare szybko poszukać I wymienić ta część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts