Yorey 15.12.2018 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Mędrcy, jest tak - na zewnątrz mam 5 słupów wykonanych z profila stalowego 100mmx100mm, a jako, że elewacja jest kombinowana (drewno, tynk, kamień) to jedyna rozsądna koncepcja jest by je obrobić drewnem. Słupy mają jakieś 3-3,5m wysokości. Myślałem by je obrobić dwoma ceówkami drewnianymi łączonymi na obce pióro, ale za cholerę nie wiem, gdzie we Warszawie lub najbliższej okolicy zlecić wykonanie takiego czegoś oraz z jakiego drewna (i jakiej grubości drewna) to wykonać by być szczęśliwym z efektu. Aha, elewacja drewniana jest zrobiona z desek świerkowych malowanych na biało. Radźcie, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory67 03.01.2019 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Trzeba było zrobić razem z elewacją. Teraz będziesz musiał poszukać wykonawcy. Ekipy niechętnie biorą takie małe roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 04.01.2019 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 no nie pomogłeś... Nie Chodzi mi o ekipę, chodzi mi o sposób obrobienia oraz o polecenie jakiegoś rozgarniętego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts