klm200 13.10.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Moje pytanie dotyczy sprzedaży działki z rozpoczetą budowa domu,konkretniej mówiąc :1.Czy dokumenty(plany zagospodarowania terenu, projekty przyłączy,dziennik budowy) pozostawiam kupującemu ?czy może w urzędzie miasta(gminy)??2.Czy musze "coś" zgłaszać w urzędzie gminy(miasta)?urzedzie skarbowym?lub jakimkolwiek urzędzie?? Z góry dziękuję za odpowiedzi.klm200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 14.10.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 z aktem notarialnym w zębach ty i on powinniście udać się do wydz. architektury w celu przepisania pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klm200 14.10.2004 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dziękuję GEORG za pomoc. Też mam nadzieję że ktoś jeszcze napisze cos na ten temat.Szukałem na forum tego tematu ale nic ,no prawie nic nie znalazłem.Dostałem też info że w dzienniku ivoneski musi byc na ten temat bo kupowała z fundamentami ale niestety nic nie pisało jak to załatwiała. Poczekam może ktos jeszcze napisze ale mam tylko jeszcze 2 dni na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ... tylko ja jestem taki dobry w tych sprawach????????... Chwalipięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts