Gierga 13.10.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ktoś z Was umie robić na drutach ??? Ja bardzo bym chciała się nauczyć..ale nawet nie wiem jak do tego się zabrać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ja umię mam napady i dziergam ale mąż tego nie cierpi i mało robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ale może trochę nie na temat nie za bardzo wiem jak Ci to wytłumaczyc prze net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 13.10.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 ja czasem robię "na drutach" ale lutownicą, układy elektroniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 13.10.2004 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 ja czasem robię "na drutach" ale lutownicą, układy elektroniczne ROBIŁA BABCIA NA DRUTACH ...PRZEJECHAŁ TRAMWAJ I SPADŁA można i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 13.10.2004 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ale może trochę nie na temat nie za bardzo wiem jak Ci to wytłumaczyc prze net Rozumiem, zastanwiam się tylko czy można sie nauczyć robić na drutach z teorii - czyli z książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 14.10.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ja kiedyś robiłam, w podstawówce, na ZPTach się uczyliśmy i mi się spodobało Mam "na koncie" 2 sweterki, zrobione prawie do końca bo pod koniec zawsze mi się już nudziło i moja mama kończyła Myślę, że spokojnie nauczysz się z książki, to nic trudnego, tylko oczka prawe, oczka lewe... a potem to już tylko trzeba wprawy, żeby robić równo A ja w zimowe wieczory obłożę się książkami i gazetkami o ogrodach, roślinkach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.10.2004 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ja kiedyś robiłam, w podstawówce, na ZPTach się uczyliśmy i mi się spodobało Mam "na koncie" 2 sweterki, zrobione prawie do końca bo pod koniec zawsze mi się już nudziło i moja mama kończyła Myślę, że spokojnie nauczysz się z książki, to nic trudnego, tylko oczka prawe, oczka lewe... a potem to już tylko trzeba wprawy, żeby robić równo A ja w zimowe wieczory obłożę się książkami i gazetkami o ogrodach, roślinkach itp O roślinach to też będe czytałą w zimowe wieczory.... Przecież to wszystko trzeba jakoś zaplanować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.10.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Gierga, podstawowego ściegu to można się i ze zdjęcia nauczyć. Ja sobie ostatnio zrobiłam sweter tak z nudów i był to pierwszy sweter, który robiłam od 15 lat. I wiesz co? To mój ukochany ciuch! I nawet innym się podoba! Co prawda wełna musiała być bardzo "kosmata", żeby nie było widać wpadek typu nierówne oczka, dziury przy zszywaniu itp., ale efekt jest super. Chyba sobie zrobię drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Gierga, a od czego google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.10.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 kiedyś w podstawówce też robiłam NA drutach. Teraz nie mam czasu i nerwy już nie te. Chociaż zdarza mi się robić .... hahahaha ale mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ja tam sie przeproszę z drutami. Niedawno widziałam "sweterek" na wystawie ( firma baaaaardzo znana ) i jak zobaczyłam metkę omal nie padłam jako długa przed ta wystawą. Luuuudzie..za 30 deko włóczki i grube kołkowe druty..dwa wieczory ( bo to miało takie oka ) chcieli 630 złotych. Chyba za te dwa guziki co dyndały smętnie jako zapięcie .. Cena to chyba była i za to powietrze w tym "sweterku" Zgroza. ( ale podróbka do zrobienia ino mig ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszot 15.10.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Witajcie, proszę bardzo http://www.mojeswetry.com/damskie.html życzę miłej nauki na drutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszot 15.10.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 i jeszcze coś dla zainteresowanych http://www.republika.pl/robotki_na_drutach/ http://robotkiwandy.terramail.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 16.10.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Gierga uważaj, bo szkoła Aszota jest dla LEWORĘCZNYCH!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 16.10.2004 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Gierga, a od czego google? no właśnie znalazłam jakieś stronki....pierwsze oczka poszły w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 16.10.2004 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Gierga uważaj, bo szkoła Aszota jest dla LEWORĘCZNYCH!! uuu to będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 21.10.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 ja też mam na swoim koncie kilka bardziej i mniej udanych "dzieł", ostatnio zrobiłam dla córy szal, taki z 2m, i odziwo wszyscy go podziwiali , teraz robię serwetkę na szydełku,drugą bo pierwszą mi "porwali" a na tę też już jest amator. Przyjdzie mi ją kończyć w piwnicy chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts