Ostr1989 17.12.2018 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Witam, Mam pytanie czy jeżeli nie mam na działce wody oraz gazu a hydraulik wykona te instalacje i powinien je przetestować, tj. zrobić próby szczelności. Czy może je wykonać jak nie będzie jeszcze do tego czasu tych mediów? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 17.12.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Ale prąd jest)Więc może wykonać próbę powietrzem(kompresor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostr1989 17.12.2018 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Dziękuję za informację. Hydraulika mam za około 4 mc ale znając PGNiG to gazu do tego czasu się raczej nie doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroblk 23.12.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 W okresie zimowym jeżeli obiekt nie będzie zamieszkany próby wykonanych instalacji przeprowadza się wyłącznie powietrzem. Jeżeli chodzi o gaz instalator musi wydać Ci oświadczenie o przeprowadzonej próbie szczelności instalacji - podstawa do podpisania umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 23.12.2018 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Tylko powietrze , koledzy dobrze mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts