Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zimowe styropiany 2018/2019 ceny i 2019r 30% podwyzki?

fighter1983

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - do kiedy należy zamawiać? przed 10 stycznia? Po 10 stycznia?

to zalezy jaka decyzje chcesz podjac.

Janekk1234 slusznie zauwazyl, ze w zeszlym roku cena zima byla wyzsza niz w tym sezonie.

byl to wlasnie wspomniany 1x kiedy stalo sie odwrotnie niz zwykle.

Kilka/kilkanascie lat z rzedu bylo tak, ze zima ceny styro byly najnizsze w roku.

w tym roku masz sytuacje taka:

sezon 2018 praktycznie caly ceny byly nizsze niz zima 2017/2018 pod koniec sezonu dojechaly do poziomu cen zimowych 2017/2018 a wiec teoretycznie powinny spadac. natomiast zapowiedz podwyzki od 2 z 4 moich glownych dostawcow nie rokuje dobrze.

natomiast nie wypowiadam sie jednoznacznie, bo nie daj boze jak sie pomyle - znowu mnie tu beda szykanowac.

tak to juz dziala niestety : jak 8/10 zrobisz dobrze to standard, jak 1x na 50 sie pomylisz: to malo Ci glowy nie urwa.

Forum na pstrym koniu jezdzi.

obecne ceny w pliku obowiazuja do poczatku stycznia, w zaleznosci od producenta aktualizacja bedzie w przedziale 5-10 stycznia.

To jak z nowym cennikiem ?

non stop cos... srodek zimy, niby powinno byc luz a jak wyjechalem na 4 dni to teraz od 2 odpisuje tylko na maile i nie ma czasu dalej..

jutro chyba bedzie moment ale to w zasadzie kosmetyka tego co byl , jedynie w knaufie jakies znaczace ruchy

non stop cos... srodek zimy, niby powinno byc luz a jak wyjechalem na 4 dni to teraz od 2 odpisuje tylko na maile i nie ma czasu dalej..

jutro chyba bedzie moment ale to w zasadzie kosmetyka tego co byl , jedynie w knaufie jakies znaczace ruchy

Mnie włąśnie on najbardziej interesuje - Etixx - bo chyba warto ?

To i ja napiszę @

ooo super, dzieki.

sorry ale kurde powaznie: nie ma czasu na zrobienie cennika i na aktualizacje na stronie.

pojechalem sobie na 4 dni i nie moge wygrzebac sie z maili z tego okresu. calymi dniami siedze i pisze maile i pw na forum i mam nadzieje, ze nikogo nie pominalem. wlasnie udalo mi sie dojsc do etapu: zostala mi na dzisiaj jedna dosc szczegolowa wycena ktora zajmie mi ok 2h i teoretycznie: uporalem sie z zaleglosciami :)