Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nareszcie jest chwila czasu - poogarniany .. ale nie ma sensu robic nowego ceniczka, bo w trakcie zmian wszystko.

doszedl mi sonarol - ale ograniczenie 200km od fabryki tylko czyli polnocno-wschodnia Polska, max do Warszawy i to od tamtej strony bo na granicy zasiegu :)

mega tani jest, co do jakosci - nie wiem jeszcze

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy jest szansa gdzieś dostać np Thermo organike termonium ale tylko 10m3? Czy przy takiej ilości jestem skazany na marketówki?

odbior wlasny z zakladu produkcyjnego wchodzi w gre po wczesniejszym zamowieniu u dystrybutora, albo zamowienie do jakiegos dystrybutora na plac przy okazji dostawy

• Like 1

niemozliwe. nie masz zadnego dystrybutora termoorganiki w okolicy? zadzwon do PH termoorganika na swoj region, na pewno w promieniu 10km masz dystrybutora

[h=3]Jolanta Sklorz[/h]

nareszcie jest chwila czasu - poogarniany .. ale nie ma sensu robic nowego ceniczka, bo w trakcie zmian wszystko.

doszedl mi sonarol - ale ograniczenie 200km od fabryki tylko czyli polnocno-wschodnia Polska, max do Warszawy i to od tamtej strony bo na granicy zasiegu :)

mega tani jest, co do jakosci - nie wiem jeszcze

Nareszcie coś dla mnie:) Czekam w takim razie z niecierpliwością na ocenę jakości. Zakupy planuję jak tylko chałupkę mi zamkną czyli wczesna wiosna, oby. Czy ten Sonarol to tylko elewacja czy inne powierzchnie też?

fasada/podloga/hydro na fundamenty

ale z ocena jakosci to nie wiem czy zdazysz :) chyba teraz posadzkowy bedzie szedl do jednego z moich klientow, ale ja go bede widziec najwczesniej za 1,5miesiaca bo wczesniej nie mam potrzeby tam jechac (w sensie na budowe)

moze ktos z forumowiczow cos powie i zna?

niemozliwe. nie masz zadnego dystrybutora termoorganiki w okolicy? zadzwon do PH termoorganika na swoj region, na pewno w promieniu 10km masz dystrybutora

Jolanta Sklorz

częstochowskie, katowickie

603 97 00 35

[email protected]

Podziękował , znalazłem za 284zł/m3 w okolicy

OK, czyli asortyment, który mnie interesuje. Z tym terminem to ja jak ja ale moi budowlańcy i okniarze, tu bym sie martwiła. Co do oceny będe jej w takim razie wypatrywać od Ciebie na forum, a może uda mi się namierzyć gdzieś materiał do pomacania w jakiejś hurtowni we wskazanym regionie. Tylko co ja mogę? Nawet jak organoleptycznie porównam i wyciagnę jakiś wniosek to czy będzie on poprawny! Oby się nie skończyło na tym, że to odcień szarego zadecyduje:) Edytowane przez Jolka Bobek
  • 1 month później...
W trakcie , właśnie przeskakują sobie ceny. Różnie od +1 do +5 do m3 netto luty do marca. W zależności od producenta i rodzaju
W trakcie , właśnie przeskakują sobie ceny. Różnie od +1 do +5 do m3 netto luty do marca. W zależności od producenta i rodzaju

Minimum logistyczne na styro Swisspor-u? Może być miks ?różne grubości w jednym zamówieniu? Albo miks podloga i hydro na fundament ?

Minimum logostyczne swisspora to 30m3 , ale... jezeli jest powyzej 20m3 to tez warunkowo zamowienia sa przyjmowane, niestety trafiasz wtedy do puli dostaw "przy okazji" i tak jak dla zamowien powyzej 30m3 dostawa okolo 5-7 dni roboczych, tak ponizej tej ilosci moze lekko sie wydluzyc.

oczywiscie kazdy mix w obrebie danego producenta jest mozliwy.

dzisiaj wreszcie aktualizuje ceny na stronie i w xls-ie bo chyba bedzie chwila czasu na to :)

• 3 months później...

Hej Fighter,

czy wiadomo już coś na temat jakości tego Sonarolu? Mój potencjalny wykonawca optuje za styro z frezem więc pasował by mi, no i ta cena..

A tak z innej beczki puściłam maila na priv, ale nie wiem czy odbierasz w tym szczycie sezonu budowlanego, czy trzeba jakoś inaczej łapać kontakt?

Hej Fighter,

czy wiadomo już coś na temat jakości tego Sonarolu? Mój potencjalny wykonawca optuje za styro z frezem więc pasował by mi, no i ta cena..

A tak z innej beczki puściłam maila na priv, ale nie wiem czy odbierasz w tym szczycie sezonu budowlanego, czy trzeba jakoś inaczej łapać kontakt?

widzialem wiadomosc prv, poprosilem o @ bo forumowa skrzynka tak sobie dziala. a o zalaczniku to juz dramat.

Sonarol - no widzialem go :/

Tyle ze on w tej chwili kosztuje prawie tyle samo co swisspor 0,032 prawie nie ma roznicy.

odnosnie tego pytania o mika black na cala elewacje - nie bardzo, a nawet bardzo nie bardzo. za czarne, za goraco, za duze naprezenia

panele kwarcowe greinplast klejone - to owszem

ewentualnie welna carbonit i carbopor