pandzik 19.12.2018 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?352635-%C5%9Aciany-wieniec-mur%C5%82aty-czy-dobrze-wykonane deja vu? Co dwa tematy to nie jeden. Dwa tematy to dwa razy wiecej informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowam24 19.12.2018 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Staram się jak najwięcej różnych opinii zebrać. Czym więcej powtórzy się tych samych uwag tym mocniejszy i pewny będzie mój głos do dewelopera.Jak wspominałem buduje deweloper, stawia kilka domków takich samych. Zasady jak przy mieszkaniówce tyle że dom.Jeżeli komuś przyda się informacja to strop parteru był wylewany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 19.12.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 ^^Trzeba połaczyć te dwa tematy, wyslij prosbe do moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowam24 19.12.2018 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 A jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 19.12.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Szkoda słów, ja bym omijał tego dewelopera z daleka. Chyba że już zapłaciłeś no cóż...Większe "kwiatki" przechodzą.Niech szybko pokryją ociepleniem nie będzie raziło w oko;)Zawalić się nie zawali ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts