fraksipon 21.12.2018 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Potrzebuję Waszego wsparcia. Chciałbym zrobić niewielką szafkę. Jej boki nie mogą przylegać idealnie do ściany, dlatego muszę tam dać maskownicę o szerokości kilku centymetrów. Z jednej strony maskownica będzie przylegała idealnie do szafki, ale od strony ściany może być potrzeba nierównego cięcia. Za pomocą jakiego narzędzia mogę obrabiać maskownicę (płyte meblową) tak aby przylegała w większości do mojej ściany? Nie chodzi mi idealne dopasowanie, ale przybliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.12.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Potrzebuję Waszego wsparcia. Chciałbym zrobić niewielką szafkę. Jej boki nie mogą przylegać idealnie do ściany, dlatego muszę tam dać maskownicę o szerokości kilku centymetrów. Z jednej strony maskownica będzie przylegała idealnie do szafki, ale od strony ściany może być potrzeba nierównego cięcia. Za pomocą jakiego narzędzia mogę obrabiać maskownicę (płyte meblową) tak aby przylegała w większości do mojej ściany? Nie chodzi mi idealne dopasowanie, ale przybliżone.Ręczna szlifierka taśmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leptonn 04.03.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Również jestem takiego zdania. Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts